Bestrating kopen bij een tuincentrum?
september 15, 2013
tuintegels
Sierbestrating
september 29, 2013
tuintegels

tuintegelsWil je de tuin graag bestraten? Dan doe je er goed aan om nu een keuze te maken welke bestrating het gaat worden. Heb je al eens gedacht aan tuintegels? Deze heb je in alle soorten, maten en vormen. Driehoeken, rondjes, rechthoeken, vierkanten, als het over de bestrating gaat dan kan het allemaal. Daarom is het goed dat je nu gaat bekijken welke opties jij hebt. Als je dan namelijk inziet dat je zelf de tuintegels kunt leggen kun je veel geld besparen.

In het begin is het misschien even wennen omdat je vanuit een beginpunt moet werken, maar als je het eenmaal onder de knie hebt kan het leggen van de bestrating snel gaan. Doordat er zoveel soorten bestratingen zijn, is het lastig om een goede keuze te maken. Maar wanneer je voor de tuintegels gaat, is dat zeker een verantwoorde keuze. Je kunt ze eenvoudig schoonhouden en ook met onkruidvrij houden gaat dat eenvoudig. Je kunt met een voegenkrabber tussen de tuintegels door gaan en dan is het weer in orde.

Kies jij de tuintegels?

De bestrating moet misschien weer worden vervangen en momenteel liggen er tuintegels. Wat ga je nu doen, worden het weer tuintegels? Als je die keuze gaat maken dan kun je een heel andere soort nemen zodat het meteen als nieuw gaat ogen. Misschien een andere kleur of een andere vorm. Zorg dat je te weten gaat komen welke mogelijkheden je hebt en dan kom je vanzelf een tuintegel tegen die echt in jouw tuin past.

Je kunt ook voor de bestrating gaan die je het meest eenvoudig kunt leggen. Je zou dan grotere tuintegels kunnen kiezen en die zijn dan sneller gelegd en ook eenvoudiger onkruidvrij te houden. Je hebt dan immers minder voegen om bij te houden! Bekijk hier het aanbod tuintegels dat geschikt is voor bestrating.

Comments are closed.