tuintegels
Tuintegels
september 22, 2013
split-grind
Split en grid
oktober 2, 2013
tuintegels

tuintegelsWil je wat aanpassingen doen in de tuin maar heb je nog geen idee wat je moet doen? Kies dan eens voor de sierbestrating. Als je die keuze gaat maken dan ziet de tuin er meteen heel anders uit maar reken er maar op dat je hier van gaat genieten. Het is namelijk een goede manier om het wat sierlijker te maken bij je in de tuin. De sierbestrating kan zowel in de voortuin als in de achtertuin worden gebruikt. Je hebt de sierbestrating in verschillende kleuren, vormen en maten. Het is nu aan jou om een keuze te maken, misschien heb je een bepaalde vorm in gedachten die je aan de hand van sierbestrating wil realiseren.

Zelf sierbestrating uitkiezen

Dit zou je dan zelf kunnen doen door het eerst uit te tekenen en dan uit te meten welke bestrating hiervoor het beste geschikt is. Maar dit komt heel precies. Wanneer je in je vriendenkring iemand hebt die het goed kan doen kun je altijd hulp vragen! Zorg er daarom nu voor dat je een soort sierbestrating uit gaat kiezen die je mooi vindt en vraag je dan af wat je hiermee wil doen, de hele tuin bestraten of misschien alleen een pad? Wat het ook gaat worden, het zal zeker te weten mooi gaan worden, het is een keer wat anders!

Welke sierbestrating kies jij?

Als je voor de sierbestrating gaat, dan is dat een verstandige keuze, het is mooi, praktisch en goed te onderhouden. De vraag is alleen wat gaat het voor jou worden want er zijn zoveel soorten. Je kunt sierbestrating kopen in een getrommelde en ongetrommelde variant. Het verschil zit hem in de afwerking. Bij een getrommelde steen is deze op zo’n wijze bewerkt¬†dat het een verouderd uiterlijk heeft gekregen. Ook kun je kiezen uit strakke of behandelde stenen.

Vaak is het wel op voorraad en anders kun je het bestellen zodat je weet welke sierbestrating het gaat worden. In een tuincentrum kun je de mogelijkheden bekijken en eens van dichtbij bekijken welke kleuren en opties er voor je zijn als je voor bestrating wil kiezen.

Comments are closed.