Oprit bestraten
september 15, 2013
Bestrating kopen bij een tuincentrum?
september 15, 2013
oud-gebakken-klinker

oud-gebakken-klinkerAls je op zoek bent naar wat moois in de tuin dan kun je oud gebakken bestrating kiezen. Misschien houd je niet van de identieke en strakke, dan is de oud gebakken bestrating een goede keuze. Alle klinkers zijn namelijk anders van kleur en de vormen kunnen ook een beetje van elkaar afwijken, dat komt omdat ze in steenovens worden gebakken. Vind je dit een mooi effect geven? Dan kun je hiermee de achtertuin bestraten, de oprit bestraten of een pad leggen in je voortuin. Allemaal mogelijkheden waar je eens over na zou kunnen denken.

Misschien weet je al wel wat je wil maar moet je nog een keuze maken welke oud gebakken bestrating het voor jou gaat worden. Het is tot de dag van de levering spannend wat de kleur van de oud gebakken bestrating is. Er kan wel een beetje iets over worden gezegd, maar niet alle klinkers zijn hetzelfde en dat maakt het ook zo mooi. Als je graag het oudere in de tuin naar voren wil laten komen, dan maak je dat speciaal. Dankzij de oud gebakken bestrating wordt dat voor iedereen mogelijk gemaakt.

Ouder huis en oud gebakken bestrating

Heb je een nieuw huis gekocht en is dat een ouder huis met veel oud gebakken bestrating? Dan kun je ook deze eens vervangen, maar dan wil je het graag in de stijl houden van de woning. Er kan dan voor de oud gebakken bestrating gekozen worden. Je houdt het dan allemaal als een geheel maar toch zie je dat je het opnieuw aan hebt laten leggen.

Vaak kun je ook van de oud gebakken bestrating nog wat klinkers gebruiken, alleen diegene die kapot zijn zou je dan moeten vervangen door nieuwe, maar toch oud gebakken bestrating. Je maakt er zo weer wat moois van bij je woning en dat zal anderen ook opvallen!

Comments are closed.